DMCA

Filme-Seriale99.ro nu uploadeaza filme/seriale pe un host propriu, noi doar distribuim continutul hostat deja pe diverse site-uri de video upload. Noi nu ne facem responsabili de materialele publicate, pe site nefiind gazduit nici un fisier care incalca drepturile de autor sau legea de copyright. Filme-Seriale99.ro este absolut legal si contine doar coduri embed de pe alte site-uri de video sharing. Noi nu gazduim si nici nu incarcam vreun fisier video, media si nu suntem responsabili pentru acuratete, copyright, legalitate, decenta sau alt aspect ce ar putea contine site-ul nostru. Daca aveti orice problema legala va rugam contactati site-urile respective de video sharing care hosteaza aceste fisiere, noi neavand nicio putere asupra lor. Daca sunteti de parere ca pe acest site se gasesc materiale pentru care aveti drept de autor, va rugam sa contactati administratorul site-ului si sa precizati locatia exacta a materialului, iar acesta va fi sters in cel mai scurt timp! Informatiile obligatorii în cerere:


1) Numele si adresa URL exacta (a materialului dvs. cu drepturi de autor)
2) Informatii de contact, astfel incat sa va putem contacta (adresa, telefon si e-mail).
3) Dovada clara că detineti dreptul de autor pentru acest continut sau dovada că sunteti un reprezentant al persoanei / companiei care detine acest material.


Pentru o astfel de cerere, va rugam sa ne trimiteți un email la adresa dmca@filme-seriale99.ro. Vă sugeram ca, daca intr-adevar doriti sa eliminati permanent materialul dvs. cu drepturi de autor de pe Internet, sa contactați administratorul de la URL-ul exact in care materialul dvs. cu drepturi de autor este gazduit. Simpla eliminare a link-ului de pe acest site nu va duce si la eliminarea de pe internet a materialului video pentru care aveti dreptul de autor, noi facem doar sa eliminam codul embed, dar acesta nu o sa dispara definitiv de pe internet. Va multumim de atentie, si pentru alte nelamuriri va rugam sa ne contactati oricand la contact@filme-seriale99.ro.